Sunday, July 03, 2016

Poliisivaltio Suomi

Käydessäni Amsterdamissa seurasin kaupunkilaisten pyhäpäivän viettoa. Tunnelma oli rento ja vapaa. Jalankulkijoiden lisäksi tuhansittain polkupyöräilijöitä ajeli kaupungilla, eikä juuri kenelläkään näkynyt kypärää. Näkymä oli täysin erilainen kuin Helsingissä, jossa tunnelma on kireämpi, ja jossa hikipintaiset kypäräpyöräilijät ajavat kuin heillä olisi  kova kiire, tai he olisivat "suorittamassa" jotain velvollisuuttaan.

Vesillä ero näkyi vieläkin selvemmin. Amsterdamin kanavissa risteili sadoittain kaupunkilaisia eri kokoisilla veneillä, joihin oli katettu pienille pöydille retkieväitä. Viinipullojakin oli näkyvästi esillä. Ajattelin, että Suomessa tuollainen tilanne tarjoaisi vallanhimoisille poliisitärkeilijöille vuosisadan orgiat, kun he saisivat kiusata ihmisiä. Suomihan on maailman johtava valtio vesillä tapahtuvassa kansalaisten kiusaamisessa ja nöyryyttämisessä ja poliisin vallankäytössä.

Seuraavat linkit toimivat niin kauan kuin toimivat. Lisään omia Amsterdamin kuvia myöhemmin.

https://mokumbootverhuur.nl/wp-content/uploads/2014/02/Zelf-sloep-varen-Amsterdam.jpg

https://limpingmessenger.files.wordpress.com/2009/05/t_boatpartqday.jpg

https://limpingmessenger.files.wordpress.com/2009/05/t_partyboatsamsterdam.jpg


Vertailun vuoksi suomalaista veneilykurjuutta:



Nöyryyttämällä isää poliisi opettaa lapselle, kuka käskee ja kuka joutuu tottelemaan, ja kenellä maailmassa on absoluuttinen valta. Poliisi-aiheiset lelut ovat myös osa tätä "kansalaiskasvatusta". Lopputuloksena on aivopesty ihminen, joka pitää pahuutta normaalina ja hyväksyttävänä silloin, kun sitä harjoittaa kärsänaama.


Seuraava uhri satimessa. Vesiskootteri kiitää kuin ampiainen saaliin kimpusta toisen saaliin kimppuun. Ennen vanhaan nopealla veneellä pääsi sentään laillisesti pakoon, kun näki poliisin lähestyvän kaukana. Nyt resistance is futile - kuten Star Trekissä sanottiin.


On epäreilua - natseja kohtaan - sanoa suomalaisen poliisin toimintaa natsimeiningiksi. Natsi-Saksan veneilijät olivat nimittäin vapaampia kuin veneilijät poliisivaltio Suomessa.

Terrori jatkuu läpi kesän. Seuraavat kaksi kuvaa on otettu samassa paikassa pari viikkoa myöhemmin. Ennen kuin ehdin kaivaa esille kamerani, vesiskootteripoliisi pysäytti erään tuttavani, joka tuli sen jälkeen juttelemaan kanssani. Hän kertoi, että poliisit pysäyttävät hänet noin 2-4 kertaa kesässä. Maantiellä hän kertoi ajelleensa satoja tuhansia kilometrejä ilman ainoatakaan poliisin pysäyttämistä. Kysyin, tarkastettiinko jauhesammuttimen (josta käytän nimeä poliisinpalvontapötkylä) leima. Totta kai se oli tarkastettu. Jos tuttavani vaihtaisi veneeseensä 30 hevosvoimaisen perämoottorin nykyisen 50 hevosvoimaisen tilalle, kyseistä pötkylää ei vaadittaisi olleenkaan eikä siis jokavuotisia leimojakaan.

Sen enempää tieteelliset tosiasiat kuin käytännön havainnotkaan eivät osoita, että 50-hevosvoimaisella perämoottorilla varustettuna vene olisi palovaarallisempi kuin 30-hevosvoimaisella perämoottorilla varustettuna. Vene on sama, polttoainetankki on yhtä suuri. Ainoa ero ovat koneen hevosvoimat. Eiväthän ne pala. Kun mainitsin tästä asiasta - joka on mielestäni täyttä älyttömyyttä - tuttavalleni, hänellä oli aivopestyn kansalaisen vakiovastaus kielen päällä. Samanlaisia idioottivastauksia saa lukea foorumeilta. Eli "johonkinhan se raja on vedettävä". Maailman typerin vastaus.

Ei rajaa ole vedettävä mihinkään. Ihmisiä ei tule kiusata. Ihmisille on taattava heidän henkilökohtainen vapautensa, joka reilut 200 vuotta sitten oli keskeisin arvo filosofien kehitellessä ihmisoikeuksien käsitteitä. Elämme surkeassa poliisidiktatuurissa ja entistäkin pahempaan ollaan menossa. Poliisipropagandaa tulvii joka kanavalta. Poliisi on entistä aktiivisempi ja aggressiivisempi niin maalla kuin vesilläkin - ja jopa rautateillä. Uutiset kertoivat, että poliisi oli pysäyttänyt höyryveturin.

Pohjois-Korea, here we come.



Poliisin ihmistenkiusaamisterrori vesillä on ylittänyt jo kaikki inhimillisyyden ja kohtuuden rajat - jos sellaisia rajoja olisi olemassa. Jonkinlaisen kuvan poliisin toiminnasta saa muutaman vuoden takaisesta uutisesta, jossa kerrotaan, että poliisi pysäyttää Suomessa autoilijoita eniten maailmassa suhteessa ajokortillisten määrään.

Radio Nova Uutiset 26.11.2011:  "Poliisi puhalluttaa autoilijoita Suomessa maailman eniten suhteessa ajokortillisten määrään."

Suomessa poliisi puhalluttaa veneilijöitä suhteessa ajettuihin kilometreihin tuhansia kertoja enemmän kuin autoilijoita. Näin ollen on mitä todennäköisintä, että Suomessa poliisi pysäyttää ja todennäköisesti myös sakottaa veneilijöitä eniten maailmassa. Ja vaikka tämän maailmanennätysluokkaa oleva valtioterrori on kaikkien nähtävissä, perussuomalaisnatsit ja muut heidän kaltaisensa... tähän kuuluisi niin rumia sanoja, että en käytä niitä...kehtaavat vaatia, että poliiseja ja poliisin valtaoikeuksia pitää lisätä. Mitä ihmettä nämä tyypit haluavat. Suomihan on jo sietämätön poliisivaltio, jossa kansalaiset ovat rikosepäiltyjä 24 tuntia vuorokaudessa, ja jossa heidän on todistettava tuon tuostakin syyttömyytensä poliisiratsioissa.

Edellä mainitussa uutisessa kerrotaan seuraavaa:

"Useissa länsimaissa puhallutuksia saa lain mukaan tehdä vain, jos kuljettajan ajotapa tai muu poliisin vihje viittaa humalassa ajamiseen. Suomessa poliisi saa puhalluttaa kenet tahansa kuljettajan."

Suomi ei ole länsimaa. Täällä poliisin vesiskootteri örisee iltaisin järvellä ja iskee kiinni kaikkeen, mikä liikkuu. Ei siellä paljon enää liikukaan. Sen verran tympeätä nykyinen meininki on.


Poliisiratsiasta "selvinnyt" tuttavani kertoi, että liikkeelle lähtiesssään poliisit pysäyttävät kaiken. Yksikään vesillä tuolla hetkellä oleva ei vältä heidän iskujaan. Vesiskootteri syöksyy kuin ampiainen onnettomien veneilijöiden kimppuun. Isompi alus nappaa loput saaliit ja vie pidätettävät maissa odottavaan poliisiautoon, jos syytä ilmenee. Jos pitäisi nimetä Suomen kesän vastenmielisin ilmiö, se ei olisi itikat ja huono sää vaan kuvassa näkyvä institutionaalinen ja kliinisesti puhtaassa muodossa esiintyvä PAHUUS.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home